Τρίτη, Ιανουάριος 21, 2020

Η Εταιρία μας

Η επιχείρηση ΘΕΙΑΚΑΚΗΣ δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια στο χώρο της κουζίνας και της ντουλάπας. Η συνεχής εξέλιξη και η πρωτοπορία είναι δυο έννοιες που την χαρακτηρίζουν:

Η συνεπεία και η χρήση ποιοτικών υλικών είναι οι άμεσες προταιρεότητες μας, για την ικανοποίηση και του ποιο απαιτητικού πελάτη. Στόχος μας πάντα η ανεύρεση νέων και πρωτοποριακών υλικών που θα συμβαδίζουν απόλυτα με τις ανάγκες και τους ρυθμούς της εποχής.

Πορτάκια

Αναζητώντας το καινούργιο, το σύγχρονο και πάνω από όλα το κομψό και λειτουργικό, η επιχείρηση ΘΕΙΑΚΑΚΗΣ δημιουργεί τα πορτάκια κουζίνας – μπάνιου από πλαίσιο αλουμινίου ελληνικής κατασκευής επιζητώντας όχι μόνο την ποιότητα και την καλαισθησία αλλά και την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας που τόσο υποφέρει στις μέρες μας.

Η επεξεργασία των υλικών και η κατασκευή γίνονται εξ’ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπους που έχουν γνώση και μεράκι.

Η αρμονία και ο συνδυασμός αλουμινίου – ξύλου – κρυστάλλου δίνουν ένα άψογο και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο του κουζίνας ικανοποιώντας κάθε γούστο.

Ντουλάπες

Η επιχείρηση μας δεν σταματάει στο χώρο της κουζίνας και προχωρεί σε ακόμα μια καινοτομία : στην κατασκευή συρόμενης πόρτας ντουλάπας από αλουμίνιο. Εργονομία και εξοικονόμηση χώρου για κάθε σύγχρονο σπίτι, συνδυάζοντας απόλυτα το ξύλο με το μέταλλο, γυαλί ή ακόμα και το δέρμα δίνει ένα ξεχωριστό και μοναδικό στυλ στο χώρο σας.

Η αρμονία και ο συνδυασμός αλουμινίου – ξύλου – κρυστάλλου δίνουν ένα άψογο και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο του κουζίνας ικανοποιώντας κάθε γούστο.

Οι ευχαριστημένοι συνεργάτες και πελάτες μας είναι εφαλτήριο για αναζήτηση νέων και λειτουργικών προϊόντων.